Meet Astrid

  • Geboren op 2 februari 1995
  • Woont in Asse
  • Diploma Lichamelijke Opvoeding
  • Loopt sinds de leeftijd van 6 
  • Coach: Raymond Van Paemel
  • Wil inspireren

Atleet

Astrid loopt al sinds de leeftijd van zes met inzet, doorzettingsvermogen én een enorme portie toewijding. Haar passie? Marathon en veldlopen. Zo schitterde ze al op verschillende internationale wedstrijden, zoals Belgische- en Europese Kampioenschappen en de marathons van Antwerpen (Gouden medaille, 2:41.19) en Amsterdam (9e, 2:34.27). 

De kers op de taart moét de Olympische marathon in Parijs 2024 worden, waar Astrid mikt op een symbolische top 24 plaats én een scherpe tijd. Om de selectie te halen moet Astrid onder de magische 2 uur en 30 minuten duiken. Een bijzonder ambitieus doel waar ook jij mee de schouders kunt onderzetten!

Zonder team geen topsport. Astrid wordt omkaderd door een bijzonder professioneel team: coach, kinesist, wedstrijdmanager, voedingsdeskundige, sportpsychologe, marathonexperten, sportarts, sportmasseur, personal assistent en expert communicatie & marketing. 

 

Ondernemer & Coach

Astrid richt op 22-jarige leeftijd samen met haar partner Lara Moucheron Project Mensch op. Project Mensch biedt persoonlijke coachingtrajecten aan, door mentale en fysieke gezondheid in balans te brengen met gezonde voeding.

Ondernemen doet ze met een atletenmindset: focus en vertrouwen zorgen voor succes op lange termijn. Ook durf en geloof zijn cruciaal. Zo lanceerde Project Mensch een tijd terug Balling Camps en een heuse ‘All Star Game’ (basketbal). En daar blijf het niet bij, want de ambitie is groot: er komen nieuwe Project Mensch locaties en een professioneel vrouwelijk loopteam. Astrid wil (jonge) vrouwen met haar verhaal inspireren. To be continued.

Als coach binnen Project Mensch is Astrid gedreven om mensen een betere versie van zichzelf te laten worden op een professionele, persoonlijke en empathische manier. Elk verhaal is anders. Vandaar het belang van een vertrouwenspersoon die de nodige houvast biedt om te evolueren, te verfijnen en vooral zichzelf te aanvaarden bij het bereiken van persoonlijke doelen.